Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen

 

Kom naar Scheveningen en organiseer jouw bedrijfsuitje hier! Lekker met je voeten in het zand  of op unieke plekken die Scheveningen rijk is.
De leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen organiseer je bij ons. Wij hebben een rijk aanbod aan acitieve en minder actieve activiteiten en maken jouw dag op maat. Een unieke dag in Scheveningen waar  jullie bedrijfsuitje een gave belevenis wordt.

Ons ervaren en creatieve team organiseert de leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen en is voortdurend op zoek naar de meest bijzondere activiteiten en workshops aan en rond de kust van Den Haag.

Onze top 5 Bedrijfsuitjes Scheveningen 

1. Expeditie Robinson Scheveningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
2. Travel Escape

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 3. Haagse Fietstour

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Team Games

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsuitje zonder zorgen

Wij organiseren bedrijfsuitjes 'zonder zorgen' en dus volledig verzorgtvoor verschillende groepsgrootte. Wij bieden actie, spektakel maar ook creativiteit en saamhorigheid. De dag kan worden afgesloten met een overheerlijke BBQ , buffet of a la carte menu op verschillende locaties op het strand van Scheveningen. Er kan ook gekozen worden om de dag volledig in stijl af te sluiten met een heuse beachparty met een goede DJ.

 

 Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu 

 

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes