Aloha Surf, Scheveningen

Aloha Surf is een unieke strandtent in Scheveningen voor surf clinics, teambuildinguitjes met de mogelijkheid tot zowel biologisch en fairtrade eten en drinken.

Aloha Surf: 365 dagen per jaar geopend

Anders dan de meeste strandtenten is Aloha Surf het gehele jaar geopend! Aloha Surf ligt op het noorderstrand naast de haven en is de beste spot voor surfen in Nederland. Bij Aloha Surf kun je surfen op elk niveau. Alle instructeurs zijn ISA gediplomeerd.

 

Een combi-arrangement bij Aloha Surf

Een WATER en WIND activiteit, we combineren de activiteiten surfen en powerkiten en maken er gezamenlijk een mooie dag van met heerlijk eten en drinken. Aloha Surf maakt zelf cake's, taarten en ander lekkers voor bijvoorbeeld het ontvangst. Ze hebben 100% biologisch vlees, vegetarische gerechten en sommige zelfs veganistisch. Daarnaast hebben ze lekkere BBQ’s vanaf €20,50 zowel Vega als een Vis/Vlees BBQ. Laat ons jullie verwennen. Wij beloven een een onvergetelijke dag op het strand. 

Voor meer informatie over onze strandactiviteiten die wij bij Aloha Beach kunnen organiseren of bedrijfsuitjes klik dan op de link.


Aantal personen
Van 8 tot 500
Locatie
Strand Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes