Bedrijfsuitjes voor teambuilding

Bedrijfsuitjes voor een teambuildingsdag

Wil je een bedrijfsuitje organiseren waar iedereen even lekker kan genieten van een dagje weg van kantoor, elkaar beter leren kennen en actief met elkaar de strijd  aangaan? A-Way Events helpt je graag bij het vinden en organiseren van het ideale teamuitje.

Wij zijn gelocaliseerd in Scheveningen en organiseren verschillende  activiteiten in Scheveningen en bedrijfsuitjes in Den Haag. Ook in de andere mooie badplaatsen Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Noordwijk, Katwijk en IJmuiden zijn wij te vinden. 

Een teambuildingdag hoeft natuurlijk niet op het strand. Er zijn allerlei personeelsuitjes die wij 'in het groen' of op locatie organiseren. Afhankelijk van de groepgrootte, het budget en wensen organiseren wij  corporate events, bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes en groepsactiviteiten op maat. 

Bedrijfsuitje, personeelsuitje of corporate event organiseren?

Doe alvast inspiratie op en bekijk al onze bedrijfsuitjes en activiteiten in de lijst hieronder. Door de jaren heen hebben wij mooie samenwerkingen met unieke locaties opgebouwd voor borrels, diners, hotelovernachtingen en bedrijfsfeesten. Wij helpen graag bij de organisatie van het bedrijfsuitje. 
Wij hebben als evenementenbureau meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en teambuilding van groepen van 10 tot 3.000 personen.

Neem contact met ons op


Zoek & boek

Bedrijfsuitjes