Bubbel Voetbal

Bubbel voetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties. Wanneer iedereen aankomt en de bubbel ballen ziet, stijgt de spanning. Niemand weet hoe het werkt en hoe het bubbel voetbal zal verlopen.

Bubbel Voetbal

Na het fluitsignaal gaan we echt beginnen. Een duwtje naar rechts, BUMP, je komt twee meter verderop neer en je rolt nog een stukje verder. Bubbel voetbal is hilarisch om te spelen, maar net zo leuk om naar te kijken.

Bubbel Voetbal als bedrijfsuitje

Bubbel voetbal is ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Bovendien is het voor iedereen leuk om te spelen, van jong tot oud, sportief of minder sportief. Verder versterkt een potje bubbel voetbal de teambuilding in je groep. Een clinic bubbel voetbal is mogelijk op verschillende locaties en is daarnaast erg origineel.

Bubbel Voetbal is fun

Alvast een voorproefje zien? Bekijk dan het onderstaande filmpje om een goede indruk te krijgen. 

 

 
 
Andere activiteiten:
 
 
 
Check hier voor meer leuke strandactiviteiten.
 

Aantal personen
Vanaf 10 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Bubbel Voetbal
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 25,00 p.p.
21 40 € 22,50 p.p.
41 100 € 20,00 p.p.
De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, minimale kosten bedragen €250,00 excl btw. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes