Raften

Wie zegt dat we in Nederland geen wildwater hebben? Raften in Nederland? Natuurlijk! Het mooiste wildwater ligt naast de deur: de branding van de Noordzee! Raften is een sensationele teamactiviteit waarbij je samen met collega's of vrienden de golven gaat bedwingen. Het wordt dus werken aan de teamspirit!

Raften kunnen we onder andere aanbieden op de volgende stranden: Ouddorp, Hoek van Holland, Kijkduin, Katwijk, Noordwijk, Zandvoort, Wijk aan Zee en IJmuiden.

Raften 

Rennend van het strand op volle snelheid de Noordzee in. Snelheid, timing, de strijd om de boei en dan naar de finish....een spectaculaire uitdaging!

Clinic Raften

De clinic begint met een korte uitleg, hierna gaan jullie zelf het water op. Natuurlijk gaat een ervaren stuurman met jullie mee. Deze clinic brandingraften is bovendien perfect om de teambuilding te versterken. Welke collega's of vrienden werken het beste samen? 

Raften 

Tijdens het raften leren jullie om als team de golven te bedwingen. Samenwerking en goede communicatie op de raft zorgen voor stabiliteit waarmee jullie door het water schieten! Een clinic brandingraften is ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje teamuitje of vergaderonderbreking. Het is een intensieve watersport om samen met je vrienden, familie of collega's te doen. Ga voor een uitdagende activiteit!

Topdeal!

Voor een meerprijs van € 5,- per deelnemer organiseren wij een extra sportieve strandactiviteit zoals Beachvolleybal, Beachtennis of Twinvoetbal. Hiermee verlengen we ook nog eens de activiteit van 1,5 naar 2,5 uur!

 

Andere activiteiten: 

Powerkiten - Vliegeren 
Beachvolleybal Scheveningen 
Landboarden  
Stand up paddle (SUP)
Surfen  

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteitenAantal personen
Vanaf 8 tot 60
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Helm, wetsuit, zwemvest en begeleiding

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes