City Escape Game

City Escape is een interactief stadsspel op een tablet wat je met maar ook tegen elkaar speelt. Ga met je team op zoek naar virtuele kluizen in het spelgebied, los de puzzels op een kraak de codes. A-Way Events & Wellness staat voor Teambuilding, Wellness & Fun.

De EscapeGame

is een interactief stadsspel op een tablet wat je met maar ook tegen elkaar speelt. Ga met je team op zoek naar virtuele kluizen in het spelgebied, los de puzzels op een kraak de codes. Voor iedere goede code prijs je de inhoud van de kluis. Het doel is om met je team binnen de tijd zoveel geld uit de kluizen te pakken. Heb je met de team de hoogste score? Dan win je het spel!

City Escape 

Gewapend met een Ipad en een koffer vol spelmaterialen gaat ieder team aan de slag in het spelgebied. Iedereen zal zich maximaal moeten inzetten om alle puzzels, foto- en bouwopdrachten en doordenkers op te lossen. Samen met je eigen team ga je een onderlinge strijd aan tegen de andere teams, waarbij ieder team zoveel mogelijk buit zal proberen te bemachtigen. Hierdoor is samenwerking binnen de teams is dus erg belangrijk om de andere teams te kunnen verslaan.

Het spel wordt gespeeld met een speciale app op een tablet  die ieder team meekrijgt. De EscapeGame kan als interactief stadspel gespeeld worden op een door je zelf gekozen locatie, met groepen tot 2.500 mensen groot allemaal op een tablet.


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
0
Inclusief
Tablet, Mysterie koffer

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes