Making a band

Tijdens dit event waan je je een echte rockstar. Leer met jouw team muziek maken op een unieke manier ERVARING NIET NODIG!

Making a band

Tijdens dit event waan je je een echte rockstar en treed je op samen met je collega’s. Zang, gitaar, drums, bas of piano spelen, alles kan. Onder leiding van professionele muzikanten wordt iedereen begeleid in het instrument dat het beste bij hem of haar past. Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Je zult je verbazen hoeveel er al uit een instrument te halen valt met de juiste begeleiding! En, bij making a band draait het om teamwork dus je hoeft het niet alleen te doen!

Teambuilding met muziek

Een teambuilding uitje met muziek zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen. Na de leuke en leerzame presentatie gaan jullie gelijk aan de slag. Er worden verschillende instrumentgroepen gemaakt en een ieder gaat aan de slag met zijn of haar partij onder begeleiding van een muzikant. Na een korte break worden alle verschillende instrumenten bij elkaar gebracht en gaan we bands vormen van alle verschillende instrumenten. Als afsluiting zal iedere band het podium beklimmen om een spetterend optreden te geven! Met alle verkleedartikelen een onvergetelijk spektakel. Are you ready to play?

Bedrijfsuitje muziek

Making a band is een orgineel bedrijfsuitje met muziek! Het geeft veel vertier en kan zowel als zomer- en winteruitje. Het bedrijfsuitje kan uitgebreid worden met;
√ Lunch/diner buffet
√ Borrelarrangement
√ Borrelhapje
√ Live muziekquiz
√ Optreden van de muzikanten
√ Fotoshoot
√Video-opname van de dag en/of optreden


 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 120
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes