Gezonde kookworkshop

Ben je op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje waar je een gezonde touch aan wilt geven? Dan is de kookworkshop 'Happy Healthy' precies wat je zoekt. Leer tijdens deze gezellige workshop meer over een gezonde voeding en krijg de recepten mee naar huis.

Gezonde kookworkshop Den Haag 'Happy Healthy'

Gezond samen koken is niet alleen gezellig maar ook leerzaam. Om je vitaal te voelen heb je gezonde voeding nodig. Ga met de verschillende ingrediënten aan de slag en maak een gezond feestmaal ervan. De drankjes zijn inbegrepen in de Gezonde Kookworkshop en je gaat met de recepten naar huis.


Samenwerking bevorderen tijdens de workshop 'Happy Healthy'

Als je goed met elkaar samenwerkt, kun je veel meer bereiken dan alleen. Ieder mens en elk team kan zichzelf enorm verbeteren door zich bewust te zijn van één ieders kwaliteiten. Alle kwaliteiten tezamen hebben een geweldig potentieel. Maar je moet ze wel zien en kunnen benutten. Een coach maakt van deze kookworkshop een (leer)ervaring die nieuwe inzichten geeft op individueel en teamniveau en de samenwerking in de toekomst zal bevorderen.

De coach zal kijken naar; 

◊ Hoe werken jullie samen?

◊ Welke invloed heeft voeding voor jouw prestaties?

◊ Welke ingrediënten kun jij leveren voor een goede samenwerking?

◊ Wat bakken jullie ervan?

Tijdens de training en kookworkshop ben je in goed gezelschap. Je bevindt je in de ontspannende omgeving van de keuken en hebt allemaal hetzelfde doel, namelijk lekker en verantwoord eten koken. Maar iedereen pakt dat anders aan. Kortom, het is een leuke, leerzame en productieve teambuilding activiteit, waar je tijdens het koken leert samenwerken. We zijn benieuwd wat jij er van bakt.

Eten verbindt. Je gebruikt alle zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken EN proeven.


Teambuilding door een gezonde kookworkshop

De nadruk van de gezonde kookworkshop ligt op het plezier in het koken met elkaar. Deze kookworkshop leidt tot meer verdieping. Bovendien heb je tijdens een training waarschijnlijk nog nooit zo goed gegeten. In een ontspannen setting, zonder rangen en standen, elkaars (kook)talenten ontdekken. Behalve een heerlijke avond in de keuken, waarbij je een goede en voedzame maaltijd kookt en gezellig samen bent, leer je meer over jezelf en over je collega’s.

 

 

Andere activiteiten:

Eet en beweeg je fit
Hoe gezond ben jij?
Personal Training & Coaching
Smoothies & Vocktails Workshop
YogaCheck hier voor meer leuke workshops.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 20
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes