Xiringuito strandtent Scheveningen

Na 10 jaar strandtent Doen gaat de nieuwe eigenaar naar een Miditerraanse beleving op het strand van Scheveningen. Nergens kun je beter eten bij een strandtent in Scheveningen dan bij Xiringuito

Strandclub Xiringuito

Na meer dan 10 jaar strandclub Doen is de nieuwe eigenaar een nieuwe weg in geslagen. Deze weg leidt ons naar de Mediterrane beleving, wat je terug zult zien in de look & feel van de strandclub en de vernieuwde arrangementen. Om dit te benadrukken, hebben zij gekozen voor de naam: XIRINGUITO. Letterlijk betekent dit strandclub in het Catalaans en zij zijn van mening dat het een passende en unieke naam is, welke hun nieuwe positionering kracht bij zal zetten!

Bij Xiringuito zullen zij samen met hun ervaren team en partners zich focussen op nog méér diversiteit, unieke producten, kwaliteit, ervaringen en service. 
 
Bij Xiringuito kan je terecht met zowel kleine vergaderingen tot grote bedrijfsevenementen (tot wel 2.000 man) of van intensieve strandactiviteiten tot unieke workshops. 

Strandactiviteiten bij Xiringuito

A-Way Events & Wellness verzorgt de strandactiviteiten, teambuildingactiviteiten en energizers bij Xiringuito. Ben je opzoek naar een goed bedrijfsuitje met goed georganiseerde activiteiten en kwalitatief en lekker eten, neem dan contact met ons op.


Meest populaire strandactiviteiten

De meest populaire strandactiviteiten zijn: Expedite Robinson, Team Games, Beachvolleybal, Archery Tag, Bubbel Voetbal, Powerkiten, Graffiti workshop en Bamboestieken. Dit laatste ook geschikt als trainingsactiviteit. Maar er zijn veel meer activiteiten die de dag compleet maken. Klik op offerte opvragen voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

 


Aantal personen
Van 8 tot 1000
Locatie
Strand Locatie, Vergader Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes