Informatie


Over A-Way Events & Wellness

A-Way Events & Wellness is een evenementenbureau gevestigd in Den Haag dat mensen in beweging brengt door het organiseren van sportieve teambuilding evenementen en vitaliteitsprogramma's op het gebied van houding, voeding en beweging. Het allerbelangrijkste is dat mensen plezier 'fun' beleven op deze dag. We werken daarom met enthousiaste instructeurs die deze dag zullen begeleiden. Onze kracht ligt bij teambuilding; een team sterker, productiever en effectiever maken en aan het eind van de dag weg te laten gaan met een nieuwe dosis energie. 

A-Way Events organiseert evenementen op verschillende locaties langs de gehele Nederlandse kust en in het binnenland. Vertel ons je doelstelling en wensen en wij maken vrijblijvend een offerte op maat. Wij staan klaar voor jou om samen een onvergetelijke beleving te creëren.

 
Ons team


Eigenaar; Petra Vennegoor

Na mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in
Groningen ben ik aan het werk gegaan als bedrijfsfitness instructrice
en personal trainer. Door het hoge ziekteverzuim en het tekort aan
'goede' energie ben ik mij bezig gaan houden met vitaliteitsprogramma's
voor bedrijven. Inmiddels mag ik mijzelf met tien jaar ervaring een
specialist noemen op het gebied van het organiseren van evenementen
en over  trainer/coachhouding, voeding en beweging.

 

 

 

 


Event Manager; Laurens de Kok

Hi, ik ben Laurens de Kok. Een enthousiaste sporter die na zijn studie sportmanagement heeft besloten meer van de wereld te ontdekken. Eenmaal weer geland in Den Haag ben ik bij A-Way Events & Wellness terecht gekomen, waar ik nu met veel plezier evenementen organiseer. Ik geef graag positieve energie aan mijn omgeving en vindt het belangrijk af en toe uit mijn comfortzone te stappen. Tijdens onze evenementen probeer ik van deelnemers hetzelfde te vragen, waardoor het evenement een sportieve en mentale meerwaarde krijgt. Een gezonde dosis optimisme is hierbij altijd het uitgangspunt! Mijn doel is om in de toekomst naast het organiseren van evenementen mij te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke coaching en vitaliteit.

 

 

 

 

 

Event Manager; Sibel Topuz

Hoi, ik ben Sibel Topuz. Sporten is altijd al mijn passie geweest, vanaf jongs af aan wilde ik hier mijn werk van maken. Tijdens mijn studie Sportmanagement begon ik met werken als instructeur voor A-Way Events.In de zomer draaide ik zoveel mogelijk evenementen op het strand. Mensen enthousiasmeren en tegelijk zorgen dat het event perfect verloopt was dan ook mijn taak. De klanten een onvergetelijke dag geven en voor jezelf zorgen dat alles goed georganiseerd is waren elke dag mijn doelen. Na mijn opleiding sportmanagement ging ik de wereld wat meer ontdekken om mijzelf onvergetelijke dagen te geven. Tegenwoordig werk ik bij A-Way Events fulltime als Eventmanager en probeer ik mijn doelen van vroeger nog steeds elke dag te realiseren. Zorgen dat de klanten een onvergetelijke dag krijgen en voor mijzelf, en nu ook de instructeurs, zorgen dat alles goed georganiseerd is. Het leukste van mijn werk is dat geen één dag hetzelfde is en ik het maximale uit mijzelf halen door met het event bezig te zijn van begin tot eind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes