Informatie


Over A-Way Events 

A-Way Events  is een evenementenbureau in Den Haag/Scheveningen. Wij verzorgen (sportieve) teambuilding activiteiten, events en vitaliteitsprogramma's voor bedrijven door heel Nederland. A-Way Events beschikt over eigen materialen en werkt samen met verschillende locaties door heel Nederland. Hier komen steeds meer nieuwe locaties bij!

Met onze teambuilding activiteiten gaat letterlijk de energie stromen en zie je ook duidelijk een ieder zijn kwaliteiten. Onze bedrijfsuitjes zijn om samen plezier te beleven en daardoor een hechter team te vormen.   

Deze 'Energizers' worden altijd op maat gemaakt op basis van het thema waar jullie als bedrijf die dag mee aan de slag gaan. Dit is echt om een BOOST te geven! Lekker energiek, uniek, origineel en gepaard met veel vrolijkheid. 
Ook kun je denken aan heerlijke ontspanningsworkshops zoals Tai-Chi, Chi Kung en Yoga.

Op deze manier brengen wij mensen mentaal en fysiek in beweging met als doel mensen energieker te laten voelen en het ziekteverzuim te laten dalen.

 
Ons team


Eigenaar; Bas Brand 

Na de opleidingen smart technology en IAB Licht & Geluidstechniek ben ik gestart met mijn eerste eigen bedrijf dB Shows te Den Haag. We leveren DJ optredens bij bedrijven en particulieren voor alle soorten van feesten. Sinds 1 oktober ben ik de troste eigenaar geworden van A-Way Events BV, een unieke aanbieder voor het organiseren van onvergetelijke bedrijfsuitjes op maat. Wij zijn erg gedreven om mensen een fantastische dag met elkaar te hebben en bieden daarvoor de meest uiteenlopende spellen indoor en outdoor. In mijn vrije tijd geniet ik van alle wat Den Haag en Scheveningen te bieden hebben en ben ik hockey bond- en club scheidsrechter.

 

 

 

 

 

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes