Informatie


Over A-Way Events & Wellness

A-Way Events & Wellness is een evenementenbureau in Den Haag/Scheveningen. Wij verzorgen (sportieve) teambuilding activiteiten, events en vitaliteitsprogramma's voor bedrijven door heel Nederland. A-Way Events beschikt over eigen materialen en werkt samen met verschillende locaties door heel Nederland. Hier komen steeds meer nieuwe locaties bij!

Met onze teambuilding activiteiten gaat letterlijk de energie stromen en zie je ook duidelijk een ieder zijn kwaliteiten. Onze bedrijfsuitjes zijn om samen plezier te beleven en daardoor een hechter team te vormen.   

Met onze 'Wellness' kant werken wij aan vitale en duurzame medewerkers. Hiervoor hebben wij verschillende vitaliteitsprogramma's gericht op: houding, voeding, beweging, werk- en privé balans, burn-out en stress en coaching. 

Tevens hebben wij ook onze 'Energizers' die we als 'Wake-up' gebruiken voor groepen om fris en ontspannen de dag te starten. 

Deze 'Energizers' worden altijd op maat gemaakt op basis van het thema waar jullie als bedrijf die dag mee aan de slag gaan. Dit is echt om een BOOST te geven! Lekker energiek, uniek, origineel en gepaard met veel vrolijkheid. 
Ook kun je denken aan heerlijke ontspanningsworkshops zoals Tai-Chi, Chi Kung en Yoga.

Op deze manier brengen wij mensen mentaal en fysiek in beweging met als doel mensen energieker te laten voelen en het ziekteverzuim te laten dalen.

 
Ons team


Eigenaar; Petra Vennegoor

Na mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen ben ik aan het werk gegaan als bedrijfsfitness instructrice en personal trainer. Door het hoge ziekteverzuim en het tekort aan 'goede' energie ben ik mij bezig gaan houden met vitaliteitsprogramma's voor bedrijven. Inmiddels mag ik mijzelf met meer dan tien jaar ervaring een specialist noemen op het gebied van het organiseren van evenementen. Ben ik trainer op het gebied van vitaliteit binnen organisaties en  sinds 3 jaar werk ik ook als professioneel coach om mensen weer te laten stralen.  

 

 

 

 

 

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes