padel spelen (clinic of vrije spelen)

Zeer populaire sport Padel uit spanje nu ook in Nederland! Ben jij klaar voor een spannende competitie en wil jij jezelf of je collega's uitdagen voor een spelletje padel? Ontdek dan nu de snelst opkomende racketsport van dit moment... Padel! Het is dynamisch, interactief én vooral verslavend leuk, het is makkelijk om te leren en iedereen kan het spelen! Het grote verschil met gewoon tennis is dat de bal tegen de achterwanden kan worden gespeeld.

Padelrackets zijn te huur via ons op locatie, Lunch/borrel/ Diner eventueel mogelijk vooraf of na afloop op locatie.

Padel 

Padel is een spectaculair en snel spel dat wordt gespeeld in tweetallen met speciale padel rackets. Het mooie is dat je geen tennisser hoeft te zijn om dit spel te spelen. padel  is toegankelijk en fun voor iedereen! 

Padel is een van de snelst groeiende sporten van Europa en wordt ook in Nederland steeds populairder. 

Padel clinic 

De padel clinic  wordt gegeven door een ervaren instructeur. Hierdoor krijg je de juiste technieken aangeleerd, die je in de wedstrijdjes kunt toepassen. Het wordt een uitdagende clinic ongeacht de leeftijd of fitheid van de spelers.We houden een spannende competitie voor je collega’s, vrienden of familie. Maak nu kennis met padel!

Padel  

Padel is geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje. Padel  kun je zo intensief maken als je zelf wilt en is bovendien ideaal voor teambuilding. 

Verschil tussen Padel en tennis: 

Bij padel speel je altijd in dubbel teams en volg je tennisregels. Het veld is iets kleiner dan bij tennis en heeft glazen achterwanden. Om de zijkanten staat een hek. Het grootste verschil met tennis is dan ook dat de bal steeds weer terug het veld op stuitert, waardoor je veel langere rally's hebt.

Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door wanden. In bijna alle gevallen zijn de wanden een combinatie van glas en een hekwerk. Padel speel je met een padel racket en een padelbal.

 Verrassend. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. Oftewel: Expect the Unexpected!

Zie hier een link naar een leuk inspiratie filmpje van Padel: https://www.facebook.com/watch/?v=466412144607700&t=3

Events

Ben je zo enthousiast en wil je graag je eigen event of toernooi organiseren voor een team of bedrijfs-uitje , dat kan met ons!! Afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare tijd zetten we samen een mooi event neer. Wil je meer informatie of heb je je eigen event al helemaal voor ogen? Mail dan naar: info@a-wayevents.nl  

Andere activiteiten: 

Beachvolleybal Scheveningen
Beachgolf
Bubbel Voetbal
De Spelen van Rio
Twin Voetbal  

 


Aantal personen
Vanaf 4 tot 20
Locatie
Outdoor, Indoor
0 Inclusief
Wedstrijdleiding, competitie en prijsuitreiking

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes