Hart Beach Surfschool Scheveningen

Hart Beach Beachclub in Scheveningen is surf, honest food, rock & roll and good vibes. Een plek om samen te genieten. Of je nu wil leren surfen, jouw event wil organiseren op het strand, de beste surf gear zoekt of wil relaxen met lekker en biologisch eten. Hart is er voor iedereen, 365 dagen per jaar.

Hart Beach Beachclub Scheveningen

Hart Beach beschikt over een ruim terras met lounge kussens, haardjes en de mogelijkheid om heerlijk te genieten met de voetjes in het zand. Er zijn gescheiden kleedruimtes, warme binnen douches en er is parkeergelegenheid om de hoek.

Teambuilding Hart Beach Scheveningen

Weg uit de dagelijkse werksfeer, voeten in het zand, een koele bries door je haar... Gebruik het strand eens als inspiratievolle plek om frisse wind door je organisatie te laten waaien en tot nieuwe inzichten te komen. Breng medewerkers in beweging en maak je dag of middag compleet met een leuke teambuilding activiteit. Wij bieden een groot assortiment aan activiteiten en maken mogelijk een activiteit op maat. 

Vergaderen Hart Beach Scheveningen

Kies ervoor om te vergaderen in Scheveningen of die ene presentatie eens te doen buiten de muren van jullie kantoor. Aansluitend kun je lunchen in de (besloten) Boardroom, een leuke strandactiviteit samen met het team  en uiteindelijk met je team BBQ-en of dineren bij Hart Beach op het strand. Wil je een zakelijke borrel organiseren? Kies dan uit een van onze drankarrangementen in combinatie met een borrelhapje. Uiteraard blijft het daar niet bij: kijk voor alle mogelijkheden om een complete dag te organiseren inclusief activiteiten op onze strandactiviteitenpagina.


Aantal personen
Van 10 tot 200
Locatie
Strand Locatie, Vergader Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes