Schoolkamp Den Haag - Scheveningen

(School)kamp naar Den Haag / Scheveningen

Den Haag, de internationale stad van Vrede & Recht! In Den Haag en Scheveningen is veel te beleven en te doen op het gebied van Sport, Kunst & Cultuur, Muziek, Politiek, Evenementen en activiteiten.  Daarnaast zijn er indrukwekkende highlights die je gezien moet hebben.

Wij helpen je daarom met een (school)kamp op maat met overnachting in Jorplace, ons Beach Hostel in Scheveningen. op 3 minuten lopen van het strand  Wij denken aan jouw budget en kijken naar de mogelijkheden.
Een volledig verzorgd 3-daags basis- of voorgezet onderwijs arrangement start vanaf €59,95 p.p. 

Het 3-daagse verblijf is inclusief: 2x overnachting, 2x ontbijt,  2x diner waarvan 1x BBQ,  lakenpakket en exclusief toeristenbelasting.

Schoolkamp zonder zorgen

Interesse in een volledig ontzorgt kamp, wij maken een programma op  maat met al onze ingrediënten.
- Rondvaart door Den Haag
- Highlights Den Haag; Musea, Mauritshuis, Vredespaleis,  Eerst en Tweede Kamer  
- GPS- tablet game door Den Haag of Scheveningen
- Fietstour door Den Haag of Scheveningen
- Strandactiviteiten als; Expeditie Robinson, Bubbel  Voetbal, Beachvolleybal, Powerkiten, Surfen, Stand Up paddling, Voetbal Zeskamp, Glow in the dark Beachvolleybal etc.
- Pubquiz voor in de avond in het hostel

Genoeg om er een mooi programma van te maken. Graag vernemen wij jullie doel en wensen voor jullie kamp zodat wij er een mooi totaalpakket van kunnen maken. Mocht het weer niet goed zijn hebben wij voor de activiteiten een slechtweer alternatief.


Zomerkamp  of  winterkamp

Wij zijn het hele  jaar geopend en hebben activiteiten voor binnen en buiten zodat  het niet uitmaakt of je op zomerkamp gaat of winterkamp.

Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu

 

 

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes