Fietstour Den Haag met gids 'Bike Mike'

Ervaar de stad Den Haag en Scheveningen op een originele manier met onze fietstour met eigen gids “Bike Mike”. Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of om de stad te ontdekken.

Den Haag en Scheveningen

Fietstour Den Haag met onze eigen stadsgids.

De origineelste fietsroute met gids door Den Haag en Scheveningen. Ben jij ook zo benieuwd naar de culturele en historische bezienswaardigheden van Den Haag? Of wil jij juist de Haagse (on)ontdekte geheimen te weten komen? Wij geven hier ons eigen tintje aan, een groen geel tintje weliswaar. Door middel van leuke fabels en feiten leer je Den Haag kennen. Onze stadsgids ‘Bike Mike’ geeft net even op een andere manier anekdotes over de highlights van vier verschillende fietsroutes.

Fietstour met collega’s of vrienden als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenuitje? Met onze keuze van 4 verschillende fietstochten zit er zeker een tocht bij van jouw voorkeur! 

Vier verschillende fietsroutes met gids.

KONINKLIJKE KOPPEN - Fietsroute Den Haag
Beleef de stad alsof je zelf één van de Oranjes bent. Waan jezelf als koning in Koninklijk Den Haag. Een dagje op het kantoor met ‘Willem’ op het Paleis Noordeinde. Je komt langs het Binnenhof, het Vredespaleis, Mauritshuis etc. Daarnaast laten we je de stad ‘opsnuiven’ met al zijn moois van cultuur, muziek, dans, eten & drinken. Zing mee met het Wilhelmus terwijl wij fietsen door het Hofkwartier

 

ARCHITEC-TOUR - Fietsroute Den Haag
We starten aan zee om langs indrukwekkende monumenten te vinden zoals het welbekende Kurhaus maar juist ook de verrassende onbekende beelden. Onze ‘Bike Mike’ vertelt je over de historie van verschillende beelden wat ze zo bijzonder maakt. Om onze fietstocht helemaal af te maken fietsen we door de ambassadewijken en langs hoogtepunten van onze stad voor recht en vrede.

 

FLAUWE KUL-TOUR - Fietsroute Den Haag
Altijd willen weten waarom de kleuren van Den Haag geel en groen zijn? Weet jij waar en wat de Haagse tieten zijn? Of wat nou het verschil is tussen Hagenaar en Hagenees? En waar haal je nou de beste haring van Scheveningen? Tijdens deze drie uur durende route nemen wij je mee langs de best bewaarde geheimen van de stad maar ook de best ontdekte parels van de stad. Kan jij de kleinste voorgevel van Den Haag spotten?

 

ARTSY FARTSY - Fietsroute Den Haag
Ontdek waarom Den Haag als de Hoofdstad van de Nederlandse Jugendstil kan worden beschouwd. Leer meer over de onmogelijke en oneindige werken van Escher. Rij langs prachtige beelden en kunstwerken die overal verspreid zijn door de stad. Kom meer te weten over grote graffiti projecten opgedragen aan allerdaagse Haagsche iconen zoals "Chuck" de straatmuzikant. Kortom we geven je voldoende "artsy facts" om over op te scheppen tegenover vrienden en collega's over de pareltjes van onze Hofstad!

Mix en Fix - Fietsroute Den Haag

Kan je geen keuze maken of heeft jouw uitje een thema? Dan maken we een leuke mix van de vier routes of creëren we een tour passend bij jouw thema... Al met al, mixen of jouw eigen tour fixen? Bel ons gerust op!

Uit te breiden met:

 • Rugtasje voor onderweg (€10,-)
  • A-Way Events Rugtasje
  • Flesje water
  • Energyreep
  • Stuk Fruit
  • Haags Hopje
 • Lunch of Diner (Op aanvraag)

Andere activiteiten: 
Expeditie A-Way Events

GPS Tocht

Bamboestieken

Powerkiten - Vliegeren   

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes. 

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
0
Inclusief
Stadsgids, Fiets, Haags bakkie voor onderweg

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes