Vrijgezellenfeest

De vrijgezellenfeest hit van 2019 voor mannen!

Een vriend gaat trouwen en binnenkort staat er een vrijgezellenfeest voor de deur die jij moet organiseren. Je wilt eens wat anders dan die standaard events die gedaan worden tijdens een vrijgezellendag. Kies daarom nu voor onze Adrenaline Event! Dit evenement bestaat uit twee stoere activiteiten voor liefhebbers van snelheden en wind. De unieke combinatie van RIB varen en powerkiten in Scheveningen. Een evenement vol spanning, sensatie en plezier!

 

Adrenaline Event: RIB varen en Powerkiten 

De RIB's hebben een vermogen van 600pk waar we 100 kilometer per uur mee behalen. Met de wind door je haren 30 minuten springen over de golven en felle haakse bochten maken, een achtbaan is er niks bij. Zou het daarnaast niet leuk zijn om je vriend in het water te gooien en hem te laten ploeteren in het koude water? Hij krijgt natuurlijk wel een survial suit aan, waarna jullie hem in het water gooien. We laten hem de golven trotseren, wat natuurlijk de gelegenheid biedt om dit moment op te nemen of om foto’s te maken. Een hilarisch moment wat jullie niet snel zullen vergeten! Het wordt een onvergetelijke belevenis met je vrienden! 

Powerkiten - Vliegeren 

Na de kick van het varen en het bekijken van de filmpjes zullen we ons naar het strand begeven om vervolgens te gaan Powerkiten - Vliegeren. Het is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. We maken gebruik van Peter Lynn matras vliegers en Nasa Wings. We hebben grote en kleine maten kites dus voor een ieder wat wils. Laat je meenemen door de wind en laat aan je vrienden zijn hoe goed je bent. Welke van je vrienden zal als eerste zand gaan happen tijdens deze activiteit? Durven jullie het al aan? 

Ga de uitdaging aan en vaar in een snelle RIB en leef je uit met powerkiten in Scheveningen. Na een heerlijke middag stoere activiteiten gedaan te hebben moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden! Scheveningen is een ideale locatie met voor ieder wat wils! We denken graag met jullie mee. 

 

Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu 

 

 

 

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes