Curling Haarlem

Teamuitje Curling 

Curling is de leukste teambuilding activiteit op het ijs, Maar wat is Curling eigenlijk? Het doel van het spel is om je stenen zo dicht mogelijk bij het centrum te werpen en de stenen van de tegenstander weg te stoten. Deze activiteit kun je spelen in Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Dordrecht, Hoorn en op het Museumplein in Amsterdam. 

Curling Clinic

Tijdens de Curling Clinic leer je eerst hoe je de steen moet spelen en hoe je het beste kunt verdedigen, maar daar blijft het niet bij, want ook je teamgenoten heb je hard nodig. Hoe? Als vegers! Zij zorgen dat het ijs op de juiste en doeltreffende manier wordt geveegd. Welk team krijgt na deze training de steen het dichtste bij het ‘huis’?

Curling Evenement

Wat maakt Curling ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje? Iedereen kan meedoen, want Curling is voor elke leeftijd! Daarnaast is het gaaf om in korte tijd een nieuwe sport onder de knie te krijgen en heeft het hele team aan het eind van de dag een nieuwe sport onder de knie. Bovendien is deze clinic ook te combineren met een gezellige Winter Pubquiz, Icegames of een heerlijke winterse maaltijd.

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes