Bedrijfsuitje Den Haag

Wil je een bedrijfsuitje in Den Haag organiseren? Iedereen even lekker genieten van een dagje weg van het kantoor, elkaar beter leren kennen en actief met elkaar in strijd kan gaan? A-Way Events helpt je graag bij het vinden en organiseren van het ideale evenement. We organiseren bedrijfsuitjes in de mooie badplaatsen Scheveningen, Wassenaar en Kijkduin. Of op één van de iconische locaties die de hofstad Den Haag rijk zijn. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf, is er keuze genoeg aan activiteiten die ervoor zorgen dat iedereen een dag heeft om niet te vergeten.

Teambuilding activiteiten

Bij een bedrijf met een hoog aantal werknemers is de kans groot dat niet iedereen elkaar kent. Een betere manier om medewerkers aan elkaar voor te stellen of om banden te versterken, dan een bedrijfsuitje is er niet. Met De Olympische Spelen voor bedrijven, Team Games, (Voetbal) Zeskamp en Expeditie A-Way Events combineer je gemakkelijk personeelsleden uit verschillende afdelingen in een team om samen te werken en elkaar te leren kennen. Via teamwerk, kennis, techniek en een goede dosis humor, zullen ze samen moeten werken om uitgeroepen te worden tot het beste team van het toernooi.

Een dag op het strand

Met mooi weer is een bedrijfsuitje aan strand natuurlijk ideaal. Er is ruimte genoeg en de activiteiten waaruit je kunt kiezen zijn veelzijdig. Ook hier kan je denken aan het opzetten van een toernooi met groepen die uit verschillende afdelingen bestaan. Beachvolleybal in Scheveningen, Beachtennis aan het Wassenaarse strand en Bubbel Voetbal in Kijkduin; verschillende activiteiten zijn beschikbaar op de verschillende locaties rond Den Haag die wij aanbieden. De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, en zelfs als iemand niet mee kan doen aan een activiteit, dan zal er alsnog genoten worden van een heerlijke dag op het strand.

Maar voor in de winter en slecht weer heeft Scheveningen een prachtige indoor beach locatie waar het het hele jaar rond 24 graden is, namelijk Lindobeach.

Bedrijfsuitje - Lekker actief in het zand

Intensieve bootcamp

Wil je je team eens blootstellen aan een intensieve workout waarbij ze zich echt kunnen bewijzen, dan zijn de Bootcamp Army en Bootcamp Workout opties die je echt eens moet bekijken. Samenwerking, kracht, coördinatie en vooral uithoudingsvermogen worden hier op de proef gesteld, waarbij de echte doorzetters zich niet snel zullen laten kennen. Deze bootcamps zijn echt niet alleen geschikt voor ultra fitte personen; het programma is zo samengesteld dat zowel beginners als gevorderden hieraan kunnen meedoen.

Je eigen triathlon

Onze nieuwe hit is een eigen bedrijfstriathlon. Het meest populaire is de 1/8ste triathlon waarbij een deel van de werknemers alle 3 de onderdelen afleggen; 500 meter zwemmen, 20kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen en een ander deel 1 onderdeel voor zich nemen. We maken dan teams van drie personen waarbij ze samen de 1/8 ste triathlon afleggen. Je coacht elkaar naar de finish. Een geweldig teambuilding evenement voor iedereen en nog gezond ook!

Eet en beweeg je fit

Dit is een van de populairste activiteiten die wij bieden. De ideale manier om je werknemers fit te houden via wekelijkse bijeenkomsten die ondersteund worden door e-learning of een volledig online e-learning programma. Het programma biedt een combinatie van goede voeding en beweging voor een succesvolle verandering van je levensstijl. Werknemers worden iedere week anoniem gewogen en volgen het onderdeel van de e-learning voor die week. Het bestaat uit 12 trainingen van 1 tot 1,5 uur en je personeelsleden leren meer over een gezonde levensstijl. Dit is een geweldige activiteit die je als incentive kunt bieden bij het behalen van uitstekende resultaten. Hiernaast kan het relaties binnen een bedrijf verbeteren omdat men hetzelfde programma volgt, ervaringen kan delen en elkaar kan ondersteunen, mocht het wat moeilijk worden. Een teambuilding activiteit voor langere duur dus!

Bedrijfsuitjes in Den Haag op maat

Misschien dat je de activiteiten die je ziet wel leuk vindt voor een bedrijfsuitje, maar dat het net niet helemaal is wat je zoekt. Of misschien zijn er activiteiten die je eigenlijk het liefste wilt combineren om die unieke ervaring in elkaar te zetten. Of heb je een andere locatie in gedachte dan Den Haag, Scheveningen, Wassenaar of Kijkduin? Natuurlijk is dit ook mogelijk. Neem contact met ons op en samen kunnen wij op zoek naar de mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn. Op die manier organiseren we zo het ideale uitje dat geheel bij jouw bedrijf past.

Bedrijfsuitje in Kyocera Stadion ADO Den Haag

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes