Zeefdruk Workshop

Een geweldige workshop in de haven van Scheveningen. Je leert de basis van het zeefdrukken en gaat uiteindelijk met een zelf gemaakt T-Shirt naar huis.

Zeefdruk

Bij de graffiti workshop krijgen jullie eerst een instructie van onze zeefdruk professional. Na de instructies gaan jullie indivueel of in groepen aan de slag. Jullie krijgen één of meerdere thema's waar jullie een mooie druk mee gaan maken. Deze thema's kunnen bijvoorbeeld in het teken staan van de pijlers van jouw organisatie.

Zeefdruk Workshop 

Deze workshop is ideaal voor teambuilding en het is een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. De zeefdruk workshop heeft namelijk een hoog fun-gehalte en is hierdoor ideaal als groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of vergaderonderbreking. We verzorgen de workshop op elke gewenste locatie. 

Creatief Zeefdrukken

De zeefdruk workshop is een inspirerende workshop waarin creativiteit en teamuilding voorop staan. Jullie leren verschillende basistechnieken en gaan hierna een individueel een zeefdruk maken. Deze mogen jullie aan het einde van de workshop natuurlijk mee naar huis nemen!


Aantal personen
Vanaf 2 tot 20
Tijdsduur
0
Inclusief
T-Shirt met zelfontworpen bedrukking!

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes