Bamboestieken

Teambuilding activiteit bamboestieken is een activiteit waar je met behulp van bamboestokken en elastiek een object gaat bouwen. Zowel leuk als strandactiviteit of als teamuitje. Bovendien is bamboestieken mogelijk op verschillende locaties.

Bamboestieken

Tijdens het bamboestieken ga je samen met je vrienden, familie of collega´s een toren, piramide, eigen bedrijfsnaam of logo bouwen. Je team wordt opgedeeld in kleinere groepen. De teams afzonderlijk en gezamenlijk zullen goed moeten communiceren om tot een mooi resultaat te komen.

Workshop Bamboestieken

Voordat jullie mogen beginnen met bouwen, wordt er eerst een uitleg gegeven door een professionele instructeur. Bamboe bouwen is een intensieve workshop vol creativiteit, die een beroep doet op het samenwerkingsvermogen van de deelnemers. Zo bouw je niet alleen aan een groot, sterk of mooi object, maar ook aan een echt team. 

Bamboestieken

Ook maakt het niet uit of je jong of oud bent, iedereen kan meedoen aan deze creatieve groepsactiviteit. Bamboestieken is daarom ideaal al groepsuitje, vriendenuitje, teamuitje of bedrijfsuitje.

 

Andere activiteiten:

Graffiti
Light Art
Team Games
Zelfverdediging
Ultimate Frisbee 

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 250
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes