Aikido

Een zelfverdedigingskunst en zeker geen vechtsport! Aikido is zuiver defensief en kent dus geen aanvalstechnieken. Het is de weg (DO) van het ontmoeten en in het harmonie brengen (AI) van je levenskrachten (KI).

Aikido

Op zoek naar een teamuitje? Ga voor aikido! Er wordt tijdens deze aikido clinic veel aandacht besteed aan de filosofische principes van deze verdedigingskunst. Aikido is ook heel goed toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld op kantoor, tijdens vergaderingen, telefoongesprekken, maar ook thuis of tijdens het sporten.

Aikido

Aikido is een leuke en erg inspirerende activiteit samen met je collega's, vrienden of familie te doen. Aikido is geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of vriendenuitje. Van een professionele instructeur leer je de basistechnieken van deze sport. Bovendien leer je tijdens deze clinic jezelf te verdedigen.

Aikido clinic

Iedereen kan zich opgeven voor een aikido clinic, ongeacht je leeftijd of lichamelijke fitheid. Ook kun je door middel van aikido de teambuilding in je groep versterken. Verder maakt het niet uit of je een beginner of gevorderden bent.

 

Andere activiteiten:

Boks Clinic
Mountainbike Clinic
Bootcamp Army
De Spelen van Rio
Tennis Clinic    

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeurs

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes