Pubquiz Den Haag

Een zeer geschikte binnenactiviteit voor zelfs grotere groepen. De quizmaster leidt je door een vijftal rondes, bijvoorbeeld algemene kennis, logo's herkennen en de ogen herkennen van beroemdheden.

Pubquiz Den Haag

Weet jij wie van je vrienden of collega’s de meeste algemene kennis heeft? Alle mogelijke onderwerpen kunnen aan bod komen. Geschiedenis, film, muziek, merken en nog veel meer onderwerpen kunnen in de pubquiz voorkomen. Nog beter! De pubquiz wordt door de quizmaster op maat gemaakt naar jullie wensen. Wil jij je collega's of medewerkers testen of op een ludieke wijze de resultaten van het afgelopen jaar doornemen? Wij verwerken ze in de pubquiz en stemmen het af op jullie wensen. Onze quizmaster is flexibel met de tijden en geeft de quiz ook in het Engels.  

Pubquiz ook leuk bij slecht weer!

In verschillende teams zullen jullie de strijd aangaan. Ideaal als teambuilding activiteit, groepsuitje of teamuitje. Samenwerken is hierbij erg belangrijk, want julle zullen samen op het juiste antwoord moeten komen om deze competitie te winnen. Weet jij het antwoord? 

Pubquiz als bedrijfsuitje 

In de quiz zitten veel verschillende soorten vragen, waardoor iedereen wel iets weet. Wil je ook weten hoe het met de algemene kennis van jouw bedrijf is gesteld? Geef dan een bedrijfsuitje met een leuke pubquiz! De pubquiz is populair in Den Haag, maar ook als pubquiz Amsterdam en pubquiz Rotterdam. Niet in de grote steden, niet getreurd. Onze quizmaster komt jouw kant op en kan de quiz in elke pub, op elk kantoor of andere locatie hosten!

 

Andere activiteiten:

Minute to win it
Light Art
Bamboestieken
Graffiti
Tafeltennis

 

Check hier voor meer leuke workshops

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur
Inclusief
Quizmaster

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes