Archery Tag

Maak kennis met de nieuwste hype; Archery Tag! Een spannend en uitdagend spel, waarbij deelnemers met pijl en boog tegen elkaar strijden. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen. Is jouw team het sterkte met het beste uithoudingsvermogen? Probeer het NU uit.

Archery Tag 

Ben jij fan van de Hunger Games? Dan is deze activiteit echt wat voor jou! In twee verschillende teams strijden jullie tegen elkaar. Het doel van het spel is om het andere team uit te schakelen. Dit kan je doen door een pijl op de tegenstander te schieten, of door alle doelen in het veld van de tegenstander te schieten. Ben jij samen met je team de uiteindelijke winnaar? 

Archery Tag als bedrijfsuitje 

Archery tag is perfect om samen te doen met vrienden, familie of collega's. Het is een uniek spel en perfect als uitje. Teambuilding en communicatie zijn zeer belangrijk tijdens het spel, maar daarnaast ben je ook samen actief bezig. 

Strandactiviteit Archery Tag 

Archery Tag kan gespeeld worden op het strand, maar ook in een park of een andere indoor of outdoor locatie. Ervaar het zelf en boek nu Archery Tag voor jouw groepsuitje!

 

Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 1000
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, minimale kosten bedragen €250,00 excl btw. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes