Portiershuisje, Amsterdam voor het Olympisch Stadion

Het Portiershuisje heeft een warm ingerichte bestuurskamer en een multifunctionele benedenruimte waardoor het zeer geschikt is voor bedrijfsuitjes en vergaderingen.

Vergaderen in het Portiershuisje
Het Portiershuisje heeft twee ruimtes: De bestuurskamer (boven) en de benedenverdieping. De bestuurskamer is een inspirerende ruimte die uitstekend geschikt is voor een vergadering, brainstorm, presentatie of lunch tot 10 personen. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid onder het Olympisch stadion van Amsterdam.
 
De benedenverdieping is een sfeervolle ruimte met vele mogelijkheden. Van intieme lunch tot een presentatie, borrel of feest met een grotere groep. De ruimte is op vele manieren in te richten:

Blok opstelling:           t/m 21 personen *

U opstelling:                t/m 19 personen *

Theater opstelling:      t/m 45 personen
*op verzoek kunnen we de aantallen nog wat omhoog brengen.

Wilt u tijdens uw vergadering zorgen voor een gezellige onderbreking? Wij hebben verschillende mogelijkheden van GPS-tochten met opdrachten te voet en fietsend, kanoën, teambuildings games OF

Communicatie bord spel
Over communicatie kan niet genoeg gepraat worden.. Of voegen we de daad bij het woord en Zenden, Ontvangen en Experimenteren we met onze kennis en kunde over communicatie in een leuk en leerzaam spel.  

Maak je eigen bedrijfskwartet
Relatiemarketingtool bij uitstek; een leuk en verrassend bedrijfskwartet of memoryspel is het resultaat. Ook heel geschikt om de diepte in te gaan!
 
Jij dus! Innocatie show
Een interactie show van 45 - 60 minuten waarbij we ideeen losmaken en voeden, zodat vernieuwing ontstaat. Er is ook een innovatietraining en een innovatiefabriek. We maken innovatie klein, dichtbij en 
en van iedereen (jou dus!)

Vraag naar de mogelijkheden voor uw vergadering of heisessie op deze unieke locatie in Amsterdam.

Voor meer informatie over het Portiershuisje klik op de locatienaam.
 
 

Aantal personen
Van 10 tot 45
Locatie
Vergader Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes