Jorplace, Beachhostel Scheveningen

Jorplace is het leukste en daarmee ook het enige hostel in Scheveningen. Alle stress valt van je af zodra je overspoelt wordt door het ultieme vakantiegevoel.

Jorplace is het eerste, leukste en enige hostel in Scheveningen. Wanneer je het
hostel binnenstapt zal je gegrepen worden door de gezellige sferen. Zij tellen op het moment 170 bedden met veel verschillende kamers. Jorplace beschikt over een bar, een gezellige eet-, huiskamer, een grote keuken en een knusse tuin voorzien van een openhaard en zelfs een BBQ. Of je nu op zoek bent naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privékamer, het kan allemaal!
Beach Hostel Jorplace is ideaal gelegen. Het ligt aan de winkelstraat van Scheveningen, om de hoek van het openbaar vervoer en slecht 10 min. lopen van het strand en de vissershaven.
Daarnaast hebben zij parkeergelegenheid bij de haven, dit is per dagdeel of in zn geheel af te huren.
 
Vanuit Jorplace organiseren wij verschillende leuke sportieve activiteiten zoals; surfen, powerkiten, yoga, tai-chi, teamgames, boogschieten etc. De beste plek voor een ongedwongen uitje!

Voor meer informatie over onze strandactiviteiten die we bij Jorplace kunnen organiseren of bedrijfsuitjes klik dan op de link.

Kijk hier voor meer informatie over jorplace. 


Aantal personen
Van 8 tot 400
Locatie
Strand Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes