Meditatie

Ontdek de kunst van het stil krijgen van je gedachten! Tijdens deze introductie maak je kennis met de basistechnieken van meditatie, de filosofie erachter en de voordelen ervan.

Meditatie

Daarnaast krijg je handvatten om op meerdere korte momenten gedurende de dag weer even op te laden. Mediteren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en de voordelen zijn groot. Door de basistechnieken die je leert, kun je aandachtig in het hier en nu leven. Bovendien kun je door middel van meditatie de stress van de dag weer even helemaal vergeten, je bent weer helemaal ontspannen.  

Workshop Meditatie

Innerlijke rust is bij meditatie erg belangrijk en hierdoor kom je zelf ook weer beter in balans. Een ander voordeel van meditatie is dat je je hierna veel energieker voelt, waardoor je veel productiever bent en je dus veel meer werk gedaan krijgt. Een workshop mediteren zal je veel opleveren. Bovendien kun je na de workshop mediteren gewoon doorgaan, want je kunt ook thuis mediteren.  

Meditatie als bedrijfsuitje

Mediteren is geschikt als teamuitje, groepsuitje, bedrijfsuitje of als start van de dag. Geef je op voor deze vitaliteitstraining die overigens totaal niet zweverig is!

 

Andere activiteiten:

Mindfulness
Yoga
Tai Chi
Chi Kung
Smoothies & Vocktails Workshop

 

Check hier voor meer leuke workshops.

 


Aantal personen
Vanaf 4 tot 12
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes