IJssculpturen

Klaar voor een uitdagend en creatief teamuitje? Met ijssculpturen maak je de mooiste creaties samen met je vrienden of collega's. Het klinkt koud, maar met deze teambuildingsactiviteit krijg je het vanzelf warm van binnen. Je bent namelijk hard in de weer om met de gereedschappen prachtige vormen te carven uit de glasheldere, massieve ijsblokken! Samen bedenken we een thema en gaan we in teams aan de slag om een ijzig kunstwerk te ontwerpen en uit te carven. Welk team heeft de beste ijs carving skills?

Op elke locatie mogelijk!

 

IJssculpturen Winteruitje

IJssculpturen is een creatieve teamactiviteit voor de winter die bijna overal kunnen plaatsvinden! De locatie wordt zo ingericht dat elk team zijn eigen werkstation heeft waar in alle ijverigheid gewerkt kan worden. Als team maak je samen een ontwerp aan de hand van een vooraf in overleg vastgesteld thema. Daarna gebruik je de verschillende gereedschappen om samen te werken naar een zo goed mogelijke realisatie van het ontwerp.

Creatief IJssculpturen

Met behulp van gereedschappen zoals hamers, beitels en schaven maken jullie van een massief ijsblok een kunstwerk. Onderleiding van onze instructeurs leren jullie de technieken van het sculpturen om zo mooie, egale vormen te carven uit het ijs. Ga secuur te werk, want voor je het weet zit er een barst in je ijsblok. . . Gelukkig heb je voldoende tijd om een mooi sculptuur te carven en is er na afloop ook nog tijd om je kunstwerk te presenteren aan onze jury. Welk team heeft het mooiste sculptuur gemaakt binnen het thema van de dag? Dat wordt namelijk de winnaar!

IJssculpturen als Teambuilding

IJssculpturen is een perfecte teambuildingsactiviteit voor bedrijven, teams of vriendengroepen. Iedereen kan meedoen aan deze activiteit en heeft een belangrijke rol bij het ontwerpen en sculpturen. Samenwerken is dus een echte pré! Tevens is het IJssculpturen bij ons evenementenbureau ook te combineren met een gezellige Winter Pubquiz, Curling of een heerlijke winterse maaltijd.

IJssculpturen is gemakkelijk te organiseren in Den Haag, Scheveningen, Hoek van Holland, Rotterdam & Delft. 

 

Andere activiteiten: 

Tennis Clinic
Boks Clinic 
Boogschieten 
Tafeltennis  
Mountainbike Clinic 

 

Check hier voor meer leuke clinics


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0
Inclusief
Massieve ijsblokken, Icecarving gereedschappen, Professionele begeleiding met EHBO kwalificatie & Handschoenen

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes