Domino Teamdag

Jullie eigen DOMINO recordpoging

Domino Teamdag

Ervaar samenwerking, creativiteit en plezier in één. Maak een adembenemende DOMINO met 110.000 dominostenen in alle kleuren. Daag jezelf uit en probeer spectaculaire effecten en verbluffende stunts te vinden. Een ervaren domino-assistent coacht de teams en kan helpen met tips en trucs. 

Door dominostenen te bouwen, werken de deelnemers tijdens de workshop aan communicatie, concentratie en samenwerking skills Domino na domino gaan we vooruit om het eindresultaat te bereiken, elke domino is belangrijk en iedereen draagt bij. Een enkele misplaatste domino kan immers het hele project bedreigen.

De deelnemers zijn georganiseerd in teams. Elk team ontwikkelt en bouwt een deel van hun laatste project en moet zijn eigen project veilig verbinden met een project van een ander team .

De workshop kan worden aangepast aan de behoeften van de situatie van de organisatie en de dag. 

CUSTOM DESIGN 

Natuurlijk is het mogelijk om een eigen ontwerp of logo te verwerken in het bouwen van de Domino. Vraag naar de mogelijkheden. 

! Met deze kleine domino steentjes kunnen grootse projecten neergezet worden. Dit door te werken met grote velden met teksten en technieken, het bouwen van muren, 3D-structuren en dit alles in thema en aangepaste kleuren.

Een stevig en vlak  grondoppervlak is een basisvereiste

KIJK HIER VOOR EEN VOORBEELD VAN EEN CUSTOM DOMINO


Aantal personen
Vanaf 20 tot 5000
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0
Inclusief
Domino stenen & Professionele begeleiding

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes