Blokarten (strandzeilen)

Uitwaaien op het strand! Een blokart is een zeilwagen voor op het strand. Je stuurt en bedient het zeil met je handen. Blokarten is ideaal als groepsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje.

Blokarten (strandzeilen) is mogelijk vanaf windkracht 3.

Blokarten (strandzeilen) 

Een blokart is een zeilwagen voor op het strand. Strandzeilen, ook wel blokarten, is makkelijk aan te leren en geschikt voor iedereen. Je stuurt en bedient het zeil met je handen. Voor je het weet rijd je met hoge snelheden over het strand! Deze activiteit kan op de volgende strandlocaties; Wijk aan Zee, IJmuiden, Ouddorp en op diverse locaties in Zeeland, maar niet op het strand van Scheveningen. 

Blokarten (strandzeilen) als strandactiviteit 

Rijd over de stranden met opspattend water achter je. Met blokarten kun je hoge snelheden bereiken. Wedstrijden tegen elkaar? Parcours rijden? Alles is mogelijk.

Blokarten (strandzeilen) 

Een ervaren blokart instructeur brengt je de kneepjes van het blokarten in een korte tijd bij. Je veiligheid staat hierbij voorop. Strandzeilen, oftewel blokarten, is leuk te combineren met powerkiten. Er zijn verschillende combinatiepakketten mogelijk. 

 

Andere activiteiten: 
 
 
 
 
Check hier voor meer leuke strandactiviteiten. 
 

Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes