Beachvolleybal Glow in the Dark (indoor)

Beachvolleybal Glow in the Dark is (beach) volleyballen in het donker, waarbij de velden en ballen opgelicht worden door middel van black-light lampen. Voor de mensen die spelen hebben wij glow-verf waarmee ze zichzelf zichtbaar kunnen maken op het veld.

Beachvolleybal Glow in the Dark (indoor)

Deze spannende activiteit kan in een indoor sporthal en in een indoor strandlocatie worden gespeeld.  Je speelt met glow in the dark ballen en tegen glow in the dark tegenstanders. Een hilarisch (beach)volleybal toernooi voor iedereen die iets unieks wil. 

Beachvolleybal Glow in the Dark 

Glow in the Dark Beachvolleybal lijkt op gewoon beachvolleybal, maar dat is het niet. Je speelt namelijk beachvolleybal in het donker. Elk team kan zich goed zichtbaar maken op het veld door gebruik te maken van glow-verf. Hierdoor kunnen jullie je zo veel mogelijk van andere teams onderscheiden. Glow in the Dark Beachvolleybal wordt onder andere in de zandhal van Lindobeach in Scheveningen gespeeld.

Beachvolleybal Glow in the Dark 

Glow in the Dark Beachvolleybal is geschikt voor iedereen, bijvoorbeeld als teamuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje.  Meedoen met ons toernooi in november? 

 

http://www.glowinthedarkbeachvolleybal.nl

 

Andere activiteiten: 

Beachvolleybal Scheveningen
Bubbel Voetbal
De Spelen van Rio
Voetbal Zeskamp
Beachtennis

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.  

 


Aantal personen
Vanaf 41 tot 100
Locatie
Indoor
Tijdsduur
3 uur
Inclusief
Glow-verf, aankleding van de locatie en wedstrijdleiding

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes