Beachvolleybal (indoor)

Gewoontjes, maar o zo leuk! Geniet van van deze populaire strandsport op een indoor locatie bij jou in de buurt. Je krijgt een uitdagende competitie tijdens een beachvolleybaltoernooi. Indoor beachvolleybal is voor iedereen een sportieve uitdaging en daarnaast een gezellige teambuilding activiteit.

Beachvolleybal (indoor)

Tijdens deze intensieve beachvolleybal clinic worden de belangrijkste technieken, spelregels en tips & tricks geleerd. We starten gezamenlijk met een warming-up op muziek en je zult zien dat de sfeer meteen een boost krijgt. Een idee om samen met je collega’s, vrienden of familie een keer te doen als groepsuitje?  

Beachvolleybal (indoor) op verschillende locaties

Indoor beachvolleybal is op verschillende locaties te spelen, zoals in Amsterdam, Aalsmeer, Breda, Groningen, Scheveningen en Leidschendam. We maken gebruik van verschillende indoor beachhallen. Denk bijvoorbeeld aan: Lindobeach, La Playa, Trixs of The Beach.

Glow in the Dark Beachvolleybal (indoor)

Wist je dat er nu ook glow in the dark beachvolleybal is? Deze sportieve groepsactiviteit kun je boeken vanaf 40 personen. Ideaal als bedrijfsuitje met je collega's, vriendenuitje, familieuitje of teamuitje.

 

Andere activiteiten:

Beachvolleybal Scheveningen
Beachvolleybal Glow in the Dark (indoor)
Bubbel Voetbal
Team Games

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes