Footgolf

Wie heeft de beste voetbal skills? Footgolf is een spannende combinatie van voetbal en golf, welke wordt gespeeld op het strand. In het zand lopen jullie negen holes van zowel korte als lange afstanden.

Footgolf 

Footgolf is een ideale strandactiviteit om te doen met je vrienden, familie of collega's. Geschikt als uniek bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit. Wie krijgt de voetbal in het minst aantal schoten in de hole en wordt het footgolf talent van het jaar?

Footgolf clinic 

Iedereen kan meedoen met een footgolf clinic, je hoeft geen ervaring te hebben met voetbal of golf.  De bedoeling bij dit spel is om de bal in de hole te krijgen. Het is dus eigenlijk hetzelfde als bij golfen, alleen nu gebruik je geen golfballetje, maar een voetbal. Tijdens de footgolf clinic worden jullie begeleid door een professionele instructeur.

Footgolf 

Een footgolf clinic is geschikt voor jong en oud. Bovendien leer je tijdens de clinic verschillende technieken, waardoor je je vrienden of collega's tijdens een wedstrijdje kunt verslaan. Maak jij een hole-in-one? 

 

Andere activiteiten: 

Beachgolf
Beachvolleybal Scheveningen
Knotshockey
Lacrosse (beach)
Twin Voetbal  

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeur(s)

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes