Capoeira

Een energieke zomerdans... Ritmisch bewegen op opzwepende muziek. De capoeira workshop is dynamisch en geschikt voor iedereen. Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht en is bovendien erg leuk als teamactiviteit!

Capoeira

Tijdens deze capoeira clinic leer je diverse verdedigings- en aanvalstechnieken te maken op een bijzonder sierlijke manier. De clinic wordt gegeven door een proffessionele instructeur. Doe mee en maak kennis met deze soepele bewegingen en Braziliaanse muziek. 

Capoeira Clinic 

Capoeira is een combinatie van vechtkunst en dans, oftewel, een dansende vorm van vechtsport. Deze clinic is geschikt voor iedere leeftijd, dus iedereen kan meedoen, ongeacht je conditie! Ideaal als teamuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje. Bovendien kan deze capoeira clinic op elke locatie gegegeven worden.

Capoeira 

Bij Capoeira staan interactie en swing centraal. Tijdens de capoeira clinic leer je samen met je vrienden, familie of collega's de basistechnieken van Capoeira. Ook leer je alles over de muziek, vechtkunst, acrobatiek en dans. Bovendien verbeter je je balans, conditie en kracht. Beoefen muziek en sport nu in één!


 

 

Andere activiteiten: 

Zumba
Yoga
Salsa
Percussie  
Hip Hop / Streetdance 

 

Check hier voor meer leuke clinics

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 200
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Professionele instructeur en ritmische begeleiding

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes