Borrelbox Pubquiz

De borrelbox van A-Way Events voor bij de Pubquiz. Deze box zit vol met lokale en duurzame producten van ondernemers uit de regio Den Haag met of zonder lokaal biertje.

Borrelbox voor bij de Pubquiz

Leuk voor bij een Pubquiz of Online Pubquiz maar mag ook gewoon als presentje. Kies voor een eerlijke borrelbox met duurzame producten.


Duurzame producten in de Borrelbox van A-Way Events

Kies voor een duurzame borrelbox van regionale ondernemers en producten.

  • Harde worst
  • Pure Boerenkaas van Weidegangkoeien
  • Boeren mosterd van Ton
  • Notenmix van de Notenkoning
  • Optie: Lokaal biertje uit Den Haag


Onze harde worst is gemaakt van het vlees van koeien die graasden op Zuid-Hollandse weilanden, gebonden aan de regio Den Haag. Pittig, vol van karakter en met een stevige bite.
In de borrelbox zit ook pure Boerenkaas van lokale weidegang koeien. De kaas is zes maanden tot een jaar gerijpt. Hoe ouder de kaas, hoe beter de smaak. De koeien hebben veel buiten gestaan en gras was het belangrijkste onderdeel van hun dieet. Daarom is de kaas lekker zacht. Voor bij de kaas is er Boeren mosterd van Ton of Voets kaasdip. Dat is genieten van een heerlijke, eerlijke saus. Een mooi, duurzaam  product, dat alleen verkregen wordt met de perfecte receptuur, de beste ingrediënten en liefde voor het vak. En dat proef je.

Van de Notenkoning krijg je een notenmix. Noten zitten boordevol gezonde en natuurlijke voedingsstoffen. Zo zijn noten glutenvrij en bieden ze een goede bron van noodzakelijke proteïnes en mineralen. Iedere dag een handvol noten is dus een gezonde snack. Er kan ook gekozen worden voor een lokaal biertje in de borrelbox.

Vrijmibo met Pubquiz en Borrelbox

Maak van je digitale Vrijmibo een feestje door samen een online pubquiz te spelen onder het genot van een heerlijke en eerlijke borrelbox. Door Covid-19 werken de meeste mensen vanuit huis en zien collega's elkaar alleen nog maar online. Met onze Pubquiz en Borrelbox ben je gezellig samen maar toch op afstand. Even geen meeting maar gewoon samen lachen en een spel spelen. Voorafgaand ontvangt iedereen thuis een leuke box met allerlei lekkere snacks. Simpel, leuk en gezellig!.

Geniet van een Pubquiz en de Borrelbox!


Aantal personen
Vanaf 10 tot 250
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes