Bootcamp Workout

Lekkere workout door gebruik te maken van de omgeving. Bootcamp workout is een intensieve outdoor training waarbij Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid (CLUKS) zorgen voor een total body workout. Je maakt alleen gebruik van alles wat er in de omgeving te vinden is.

Bootcamp Workout 

De Bootcamp Workout wordt gegeven door een proffesionele en fanatieke instructeur. Je zult merken dat je spieren sterker worden en je conditie verbeterd. Erg geschikt als bedrijfsuitje of groepsuitje om teambuilding te versterken. 

Uitdagende Bootcamp Workout 

Het programma wordt altijd zo samengesteld dat de Bootcamp Workout geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer. Door de Bootcamp Workout wordt je niet alleen fitter, maar ook soepeler en sterker. Elke training wordt gegeven in een uitdagende omgeving, bijvoorbeeld in het bos, park, op het strand of in de duinen. 

Bootcamp Workout 

Iedereen kan meedoen met deze Bootcamp Workout, jong of oud, fit of minder fit. Er worden trainingen gegeven op verschillende niveau's. Ben je geïnteresseerd, geef je dan op en we komen deze training geven op locatie, waar je wil in Nederland! 

 

Andere activiteiten: 

Bootcamp Army
De Spelen van Rio 
Disc Golf
Boks Clinic
GPS-tocht (leiderschap)

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.  

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Je maakt gebruik van materiaal in de omgeving

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes