Grootste Haringquiz Online van Nederland

Doe mee aan de Grootste Haringquiz Online van Nederland op 12 juni van 19:30 - 21:30.

Grootste Haringquiz Online van Nederland

Doe mee aan de Grootste Haringquiz Online van Nederland op 12 juni van 19:30 - 21:30. Pim Markering onze quizmaster van deze avond loodst jou door 5 rondes van 10 meerkeuze vragen heen over alles wat met vis, haven, tradities, vlaggetjesdag etc. te maken heeft. Daarnaast zijn er een aantal verrassingsoptredens via de livestream te zien.
Speel mee en win een Harington! 

Speel mee met of tegen je eigen buurtgenoten, gezin, familie of (sport)team.

Inschrijven kan op www.quizaway.nl

Aanvang quiz is 12 mei om 19:30 uur en zal ongeveer duren tot 21:30 uur

De quizmaster is te volgen via de link zoals die na inschrijving verzonden zal worden.

Hoe werkt het!

Stap 1: Telefoon of tablet
 Met je telefoon of tablet ga je naar www.qwizzy.nl. Hier voer je het e-mail adres in dat je gebruikt hebt bij je aanmelding en de pin code |CODE|. Let op: je kunt een e-mail adres en code maar op 1 apparaat gebruiken. Als je met meerdere mensen in verschillende huizen wilt spelen is het daarom handiger om je meerdere keren te registeren. Druk hierna op Login. Op het scherm dat volgt na het inloggen voer je een leuke teamnaam in. Hierna is je eerste apparaat ready to go en is het wachten op de quizmaster die het spel gaat starten. Dit wordt duidelijk gemaakt via de livestream, zie stap 2 

Stap 2: Laptop/tablet/TV
Ga naar https://www.youtube.com/channel/UCIZyKLrZgM_cwCgB3loAQJw om de live stream met de quizmaster te openen. Deze is een uur van te voren beschikbaar.
Let op dat je deze videostream altijd live volgt. In Youtube zie je links onder het video beeld de tekst LIVE staan met een lampje hiervoor. Dit lampje hoort rood te zijn. Als deze niet rood is kan je op de tekst LIVE klikken om het live beeld weer te zien. Op de livestream zie je vervolgens om 19:0 uur de quizmaster  verschijnen waarna er gestart wordt met de quiz.  

Stap 3: Uitleg vragen en antwoord geven op telefoon of tablet
Wanneer de quiz start zie je direct op je telefoon of tablet een timer aftellen. Hierna krijg je eerst de vraag te zien zonder de mogelijke antwoorden en daarna het scherm met de mogelijke antwoorden. Klik zo snel mogelijk het juiste antwoord aan, want hoe sneller je dat doet, hoe meer punten je kan verdienen. Alle overige informatie wordt verder via de livestream duidelijk gemaakt! Wanneer je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen ben je er helemaal klaar voor en dan zien we je vrijdag 12 juni.

May the best team WIN

In het kort:
Voor de start van de quiz heb je 2 schermen open zoals; telefoon of tablet en je laptop
1. Open op je telefoon of tablet: www.qwizzy.nl
2. Open op je laptop: https://www.youtube.com/channel/UCIZyKLrZgM_cwCgB3loAQJw

 

 

 


Aantal personen
Vanaf 2 tot 1000
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes