Villa Westend - Haarlem

Villa Westend verrassend aan de waterkant van de Westbroekplas in Haarlem bezit een aantal unieke vergaderzalen, waar een gastvrij team er voor zorgt dat u zicht thuis voelt. De Villa is vrijstaand gelegen aan recreatiegebied Spaarnwoude waar wij op maat uw teambuildingsactiviteiten kunnen organiseren.

Vergaderen en Teambuilding in Haarlem

Villa Westend is het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad en is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Het beschikt over twee ruime zalen en een groot privéstrand. Samen met A-Way Events maken wij uw heidag, teamdag of personeelsdag tot een inspirerend event waarin uw doelstelling behaald wordt. Wij denken niet alleen met u mee, maar bewegen ook mee.  

   

Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsevenementen zijn onze core-business van 10 tot 1000 personen. Met het gebruik van Villa Westend als unieke locatie komen we samen tot een geweldig geheel waarin uw wensen centraal staan. Wij werken met enthousiast en capabel personeel zowel in de bediening als tijdens de activiteit(en) die er een écht feestje van maken.

 

Teambuildingactiviteiten in Haarlem

Door de ultieme ligging van Villa Westend aan zowel strand, water als bos kunnen wij een ruime mogelijkheid aan activiteiten bieden. De activiteiten kunnen als 'Fun' onderdeel van uw teamuitje of bedrijfsuitje maar ook als 'middel' ingezet worden om door teambuilding en training het uiteindelijke doel van de dag te bereiken. Denk aan activiteiten als; Expeditie Robinson Haarlem, Agile Team Games Haarlem, Beachvolleybal Haarlem, Boogschieten Haarlem, Suppen Haarlem, Yoga Haarlem, Energizer Haarlem, Minute to Win it Haarlem, Pubquiz Haarlem, Kickboksen Haarlem en nog veel meer! 

 

 

 


Aantal personen
Van 8 tot 1000
Locatie
Strand Locatie, Vergader Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes