Bilderberg Europa Hotel

Den Haag; de enige Nederlandse stad aan zee. Aan de brede boulevard en op 198 stappen van het Noordzeestrand vindt u het prachtige Bilderberg Europa Hotel; een echte toplocatie. Het is de perfecte locatie voor uw bijeenkomst, makkelijk bereikbaar, dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en het biedt de mogelijkheid voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten.

Het Bilderberg Europa Hotel heeft onlangs een compleet nieuwe look & feel gekregen! Cosmopolitan en comfortabel zijn de 174 kamers, enkele met uitzicht op het uitgestrekte strand. Ruim van opzet en stijlvol ingericht. De kamer heeft een kingsize bed, badkamer met een bad of inloop regendouche en gratis Wifi.

Het compleet nieuwe conferentiecentrum beschikt over 11 vergaderruimtes. De vergaderruimtes zijn allen voorzien van het Philips Day light system dat zorgt voor altijd de perfecte sfeer. Uniek is de ‘Colour Your Event’ mogelijkheid; de ontvangstruimte en de grootste zaal kunnen in 2.000 tinten opgelicht worden! Uiteraard zijn alle ruimtes voorzien van de modernste apparatuur.

Daarnaast heeft SALT Coalstal Bistro & Bar haar deuren geopend. Scheveningen is de inspiratie voor SALT met het zoute zeewater op de achtergrond en de kenmerkende zilte zeelucht van de kust. Het zoute en zilte zijn door het gebruik van bijzondere soorten zouten subtiel hier en daar in een aantal gerechten verwerkt. In SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, eten en delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’(halve portie), normaal of ‘sharing’(anderhalve portie) te bestellen. In de bar of op het zonnige terras is het genieten van een heerlijke kop koffie, gin tonic of een cocktail.

Het Bilderberg Europa hotel verwelkomt u graag voor een training, vergadering of conferentie. Voor elke zakelijke meeting krijgt u als organisator of trainer een eigen servicepartner: de Maître B’. Hij of zij zorgt er persoonlijk voor dat uw meeting, training of event perfect verloopt en het uw gasten aan niets zal ontbreken. Het ‘gewone’ buitengewoon goed doen zit in de genen van Bilderberg. Met de Maître B’ gaan we nóg een stap verder. On-top service! Why settle for less?


Aantal personen
Van 1 tot 1000
Locatie
Vergader Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes