Jiu Jitsu

Verdedigingskunst? Jiu jitsu is een serie afweerbewegingen en grepen, uitgevoerd met de handen, armen en benen. Jiu jitsu vereist kalmte, overleg en vlugheid.

Jiu Jitsu

Deze sport legt de nadruk op de verdediging en niet op de aanval. Het beoefenen van jiu jitsu bevordert de drie Z-en, te weten: Zelfvertrouwen, Zelfbeheersing en Zelfbescherming. Kracht speelt geen grote rol, maar toch leer je in enkele seconden je aanvaller uit te schakelen. Je leert jezelf dus te verdedigen tegenover je tegenstander.

Basistechnieken van Jiu Jitsu

Van een profesionele instructeur leer je verschillende basistechnieken van jiu jitsu. Denk hierbij bijvoorbeel aan verschillende trap- en stoottechnieken. Een jiu jitsu clinic is ideaal als groepsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje met je collega's. Bovendien kan deze clinic op verschillende locaties plaatsvinden.

Jiu Jitsu

Jiu jitsu is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Bij jiu jitsu maak je gebruik van de kracht van je tegenstander. Wil jij dit ook leren en jezelf beter kunnen verdedigen? Geef je dan op voor een clinic jiu jitsu !

 

Andere activiteiten:

Boks Clinic
Aikido
Mountainbike Clinic
Tennis Clinic
Boogschieten

 

Check hier voor meer leuke clinics.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 40
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes