Fatbiken Scheveningen of Kijduin

Fatbiken over het strand van Scheveningen of Kijkduin als Energizer of stoere activiteit en met het mooiste uitzicht. Gave teambuildingactiviteit.

Fatbiken op Scheveningen of Kijkduin

Fatbiken is een gave teambuildingactiviteit op het strand voor iedereen, van elk niveau. Het strand van Kijkduin en Scheveningen leent zich perfect voor de Fatbikes. Vanaf een vertrekpunt naar keuze rijden we een mooi Fatbike-parcours over het strand en door de duinen. Door het eerste stukje over het asfalt leer je kennismaken met je fiets. Je zult merken dat de fiets op asfalt een stuk zwaarder fietst dan op het strand en door de duinen. Op de zachte strandondergronden kan je juist relaxt fietsen door de stevige grip van de banden. Dus geen spanning in je lichaam. 

 

Wat is een Fatbike?

Een Fatbike is nog een slag groter dan een mountainbike. Het is voor ruig terrein gemaakt, vandaar de brede banden die niet te hard zijn opgepompt om goed door het zand te rijden. Je verwacht door de dikke banden dat het zwaar fietsen is, maar maar je zult voelen dat het licht verloopt. Het schakelen gaat hetzelfde als bij een mountainbike.

Fatbiken als Energizer

Fatbiken over het strand is een goede Energizer of start van de dag. Geniet van de zonsopgang, de frisse buitenlucht en de gave ervaring om met dikke banden over het strand te rijden. Na het Fatbiken samen aan de ontbijttafel praten over deze nieuwe en vooral stoere ervaring om vervolgens met elkaar zakelijk aan de slag te gaan. Je zult zien, de energie van de groep is een stuk groter over de hele dag. A- Way Events & Wellness, evenementenbureau in Den Haag, zet werknemers in beweging! 

 
Aantal personen
Vanaf 8 tot 20
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes