Boks Clinic

Vecht je fit! In de boks clinic ga je samen vechtend op zoek naar de grens van je kunnen. Tijdens deze clinic leer je de basis van het boksen; slaan, aanvallen en verdedigen. Een boks clinic kan daarnaast bijvoorbeeld goed worden ingezet als vergaderonderbreking.

Inclusief bokshandschoenen

Boks Clinic 

Tijdens deze clinic boksen leer je de basisbeginselen van het boksen. Boksen draait om observeren, coördineren, anticiperen en reageren op je tegenstander. Een boks clinic kan daarnaast goed worden ingezet als een spannende aanvulling voor trainingstrajecten waarin gedragsverandering centraal staat. Iedereen kan meedoen!

Boksen 

Deze boks clinic is uniek. We boksen namenlijk "met behoud van hersencellen", dus zonder echt fysiek contact. Alleen de lusten en niet de lasten van het blauwe oog of gekneusde ribben. Het is blessurevrij en in combinatie met elementen uit zelfverdedigingssporten.  

Boks Clinic als bedrijfsuitje 

Een boks clinic is ideaal als groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje samen met je vrienden of collega's. Een boks clinic is ook ideaal voor teambuilding. Kies voor een uitdagende vechtsport als groepsuitje. Ga jij deze lichamelijke en geestelijke uitdaging aan? 

 

Andere activiteiten: 

Aikido
Boogschieten
Jiu Jitsu
Mountainbike Clinic
Schermen  

 

Check hier voor meer leuke clinics

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 400
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes