Krav Maga

Een Krav Maga workshop, zelfverdedigingsworkshop als teamuitje gegeven door een ervaren instructeur. Een interactief en fysiek teamuitje die je teamveiligheid vergroot.

Krav Maga

In deze workshop Krav Maga ga je leren hoe je jezelf beter kunt verdedigen. Je gaat verschillende verdedigingstechnieken leren voor diverse situaties waarin je terecht kan komen. Als organisatie ben je uitgenodigd om zelf situaties aan te dragen die je op het werk kan tegenkomen of die je zelf hebt meegemaakt. De Krav Maga instructeur zal je daarna de benodigde technieken aanreiken om met de situatie om te gaan. Deze workshop levert je uiterst nuttige kennis en kunde op en is daarnaast zeer toegankelijk van aard zodat iedereen mee kan doen.

Krav Maga workshop is een leuk en leerzaam teamuitje waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld; 

  • Welke maatregelen neem je om je eigen veiligheid te vergroten?
  • Wat doe je als een klant verbaal maar ook fysiek agressief wordt?
  • Hoe handel je bij een bedreiging?

Wat is de oorsprong van Krav Maga

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem afkomstig uit het Israëlische leger. Urban Krav Maga is een doorontwikkeling van verschillende Krav Maga systemen en haalt elementen uit vele jaren ervaring met onder andere: close quarter combat, karate, Braziliaans jiujitsu, traditionele jiujitsu, aikido, (kick)boksen, muay thai, vale tudo en mixed martial arts (MMA). Urban Krav Maga is daarmee de meest effectieve vorm van zelfverdediging die er is en leert jezelf en je naasten te verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen die je zou kunnen tegenkomen. Basisvaardigheden die iedereen zou moeten bezitten en wij gaan je hiermee helpen in deze workshop.


Korte inhoud workshop Krav Maga

Voorafgaand aan de workshop gaan we de doelgroep en werksituaties bekijken, zodat we de Krav Maga workshop op maat kunnen afstemmen. Iedere workshop zullen we starten met een gezamenlijke warming-up waarna we verschillende basistechnieken oefenen zoals valtechnieken, trappen en stoten. Vervolgens gaan we scenario's oefenen die je tegen kan komen, waarbij je leert welke verdedigingstechniek je wanneer kunt inzetten.

Krav Maga is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, man/vrouw, fit of (nog) minder fit. Iedereen kan naar zijn of haar niveau de technieken leren uitvoeren onder begeleiding van een professional. Alle technieken voeren we beheerst uit op elkaar en we gebruiken matten voor technieken waar je de ander naar de grond werkt. De workshop Krav Maga is dus een mooie mix van het aanleren van vaardigheden voor zelfverdediging waarbij de onderlinge sfeer leuk en ontspannen is. Wil jij jezelf beter leren verdedigen in een leuke en prettige sfeer? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren deze workshop in:

Krav Maga workshop Den Haag
Krav Maga workshop Rotterdam
Krav Maga workshop Amsterdam  
Krav Maga workshop in heel Nederland

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 50
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0
Inclusief
Materialen

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes