IJsspelen

Creëer nog meer sfeer in je team met teambuilding op het ijs! Na het opwarmen in het sfeervolle restaurant trekt iedereen zijn jas, muts en handschoenen aan en beginnen de A-Way Ice Games. Op de ijsbaan worden jullie verdeeld om in teams de strijd aan te gaan in vier verschillende spellen. De professionele instructeurs begeleiden de spellen en houden de scores bij. Welke collega's zijn ijskoud de sterkste en gaan met de medaille naar huis?

Op verschillende indoor en outdoor ijsbanen.

 

IJsspelen winter activiteit

IJsspelen zijn hilarische team games voor de winter. Van half november tot begin maart kunnen in Den Haag, Scheveningen, Amsterdam of Haarlem de IJsspelen worden gespeeld. De IJsspelen bestaan uit ludieke spellen op het ijs die je nog nooit eerder hebt gezien. Zo maken we een ijs variatie op Jeu d'boules en racen we een slalomrace met een echte prikslee! Verder spelen we niet gewoon curling en bowling op het ijs, maar maken we hier een menselijke variant van en ben jij zelf de bowlingbal en curlingsteen! Hilariteit gegarandeerd! 

Winter event IJsspelen

De spellen Jeu d'Ice, Human Bowling, Human Curling en de Prikslee Race worden gespeeld op de ijsbaan in een carousel vorm. Alle teams spelen tegen elkaar om de als winnaar uit de ijsstrijd te komen. Uiteraard krijg je de overwinning niet cadeau en zal met veel fanatisme en plezier gestreden worden voor de felbegeerde titel van ijsmeester! Moe gestreden kunnen jullie de mooie momenten nabespreken in het cafe of restaurant onder het genot van een warm drankje.

IJsspelen als Teambuilding

De IJsspelen zijn ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje. Iedereen kan meedoen, want alle spellen vragen andere kwaliteiten. De IJsspelen zijn voor alle leeftijden te spelen! Bovendien is deze activiteit ook te combineren met een gezellige Winter Pubquiz, Curling of een heerlijke winterse maaltijd.

 

Andere activiteiten: 

Tennis Clinic
Boks Clinic 
Boogschieten 
Tafeltennis  
Mountainbike Clinic 

 

Check hier voor meer leuke clinics

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes