GPS City Game - Stadsspel

Ontdek de stad met de GPS City Game! In teams ga je met elkaar de strijd aan. Een teambuilding activiteit, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt en je de mooiste plekjes van de stad ontdekt! Allemaal tijdens een heerlijke stadswandeling.

GPS City Game - Stadsspel 

Ontdek de stad met de interactieve GPS City Game en ga de uitdaging aan! In dit teambuilding stadsspel nemen jullie het in teams tegen elkaar op in je eigen game. Zo kun je als een echte Sherlock Holmes een moord oplossen door bewijsmateriaal en aanwijzingen te verzamelen of kun je met de Escape game door het oplossen van puzzels de stad ontsnappen. Wil je echt de strijd met elkaar aan dan gaan we met de Shoot Out game het criminele circuit in en de andere bendes dwarsbomen tijdens hun criminele activiteiten. Kraak ondertussen zoveel mogelijk kluizen, maar pas op voor de politie! Wie wordt de winnaar?

GPS City Game - Stadsspel 

De GPS Tablet Challenge/Game speel je in kleine teams, waarmee je met een tablet op pad gaat. Op de tablet is een interactieve kaart die je laat zien waar de cruciale spelonderdelen zich bevinden. Ontdek door samenwerking de binnenstad of de levendige boulevard door op de mooiste locaties de belangrijkste onderdelen van het spel te volbrengen.

GPS City Game - Stadsspel

Het GPS Stadsspel is een ideaal teambuildingsuitje wat je kunt je spelen in Den Haag of Scheveningen, maar ook andere steden in Nederland. Zo speel je ook de City Game Rotterdam, City Game Amsterdam, City Game Utrecht, City Game Eindhoven en nog veel meer!

Liever back 2 basics? Check dan de orginele GPS Tocht waar je met de “old school” GPS computers de stad of het land verkent!

 Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu

 

Andere activiteiten: 

Boogschieten
Expeditie A-Way Events
GPS Tocht (extra)
De Spelen van Rio
Powerkiten - Vliegeren   

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
0
Inclusief
Materialen en begeleiding

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes