Yoga Energizer

“Energizers, worden ingezet als energieke onderbreking op de dag. Dit om een echte BOOST te geven en de hele dag door vitaal te blijven.

Yoga Energizer

“Energizers, worden ingezet als energieke onderbreking op de dag. Dit om een echte BOOST te geven. Energizers geven een lach op je gezicht, zetten je in beweging en maken je hoofd weer fris en leeg.”

Tijdens de vergadering zijn jullie veel bezig met het hoofd. Maar hoe houd je je aandacht vast? Tijd om de energie weer te laten stromen, om even letterlijk los te schudden! Dat kan door het inzetten van onze Yoga Energizer. Door korte krachtige oefeningen die energie geven, ludiek zijn en goed zijn voor de samenwerking. Even weer contact maken op een andere manier en natuurlijk samen lachen. 


Yoga Clinic als Energizer

Een korte yoga clinic van bijvoorbeeld 15 tot 30 minuten. Een korte onderbreking tijdens je online meeting via Zoom of Teams. Tijdens Covid-19 zien we elkaar fysiek minder, mogen er veelal geen Teambuilding uitjes georganiseerd worden. Wil je toch 'iets leuks' doen met elkaar wat ook een positief effect heeft voor jouw energie voor die dag, las dan een energizer in.

Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu 

 

 


Aantal personen
Vanaf 2 tot 1000
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes