Online Pubquiz - QuizAway

A-Way Events & Wellness verzorgt allerlei quizzen voor bedrijven en landelijke pubquizzen met een thema.

Online Pubquiz - Quizaway

Bedrijfspubquiz of een Quiz evenement vanuit A-Way Events & Wellness. Wij organiseren verschillende quizzen zowel speciaal voor jouw team als quizzen waarbij je kan aanmelden. 

Onze voorgaande georganiseerde quizzen  zijn;

  • Grootste Haagse KoningsNach Pubquiz
  • Grootste Bevrijdags Festival Quiz
  • Grootste Haring Quiz

Wil jij een eigen Pubquiz voor jouw Coronaproof bedrijfsuitje? Wij hebben gave quizzen die online gespeeld kunnen worden.

Hoe werkt een Pubquiz van Quizaway?

Je kan spelen van iedere plek over de wereld, de quiz kan zowel in het Engels als Nederlands. Je gaat samen online via Zoom, Houseparty, Facetime, Skype etc. en je logt vanuit je computer in. Het aantal teams is het aantal inlogs. Je kunt de quiz spelen met maximaal 1000 inlogs.

Je kan de quiz zelfstandig spelen maar ook met een van onze quizmasters. We spelen 5 verschillende rondes met 10 vragen. Na elke vraag zie je hoeveel personen het correcte antwoord hebben gegeven en wie het snelst het goede antwoord heeft gegeven krijgt de meeste punten. Per ronde zie je wie er aan kop staat voor die specifieke ronde en aan het eind zie je de uiteindelijke quizwinnaar.

Pubquiz met Borrelbox i.s.m. Haagsche Croquetterij

Wil je als bedrijf niet alleen een leuke Pubquiz maar ook nog een heerlijke borrelbox ontvangen? Dat kan, meld het aantal borrelboxen aan en wij versturen de borrelbox per post of brengen het naar jullie organisatie. Veel leuker natuurlijk om én iets leuks per post te ontvangen als warming-up voor de gezamenlijke online pubquiz. De borrelboxen zijn ontworpen samen met Haagse ondernemer Tom de Heij van Haagsche Croquetterij. Bestel minimaal 7 dagen van te voren zodat wij het optijd voor de Pubquiz van start gaat kunnen leveren.

Borrelbox voor bij de Pubquiz

 

 


Aantal personen
Vanaf 2 tot 1000
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes