Online Escape Room in teams

De escaperoom voor thuis. Veilig escapen met collega's, vrienden en familie. Speel samen online, iedereen vanuit zijn eigen huis maar toch in teams.

Online Escaperoom in teams

Een Escape Room samen spelen in teams maar wel vanuit ieder zijn eigen huis. Ja, dat kan. Ieder team van 3 tot 4 personen speelt in dezelfde "room" met elkaar. Wij kunnen ook zien welk team het snelst ontstnapt is uit de Escape Room en de winaar is van het spel. 


Online Escaperoom "Lost Treasure"

Teambuilding samen met je collega's. Een groot gemis in deze tijd. Zorg dat je samen leuke activiteiten blijft doen en je zult merken dat je je collega's toch dichter bij je hebt dan je denkt. Onze Escaperoom speel je in teams van 3 en 4. Dit is ook haalbaar met "online bellen" met elkaar zodat iedereen betrokken is en je het echt samen doet. 


Het Spel

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten. Het gerucht ging dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een oude laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. Lukt het jullie om alle puzzels en raadsels in het huis op te lossen en Archibald’s fortuin te bemachtigen? Hurry up.. the clock is ticking!

In teams van 3-4 personen, veilig vanuit huis op zijn/haar eigen laptop of PC. Doorloop de kamers en ga op zoek naar het goud. Welk team zet de snelste tijd neer? Je hebt contact met je team en doorloopt dezelfde Escaperoom samen.

Wat heb je nodig?

  • Pc of laptop met internetverbinding
  • Pen en papier om te schrijven, tekenen en te puzzelen
  • Als jullie vanaf meerdere locaties spelen; een device waarmee je kunt videobellen

Aantal personen
Vanaf 4 tot 1000
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes