Haagse Online Pubquiz (HOP)

Haagse Online Pubquiz tijdens Covid-19! Samen lachen, samen spelen, samen borrelen. Geniet van een heerlijk uurtje entertainment met familie, vrienden, (sport)teams of collega's en laat een borrelbox bij je thuis bezorgen.

Haagse Online Pubquiz (HOP)

Met elkaar en toch op afstand. Hoe leuk is het om samen een spel te spelen en te borrelen! Wij vinden dit in ieder geval super gezellig. Een Pubquiz van 5 rondes en 10 vragen per ronde. Het gaat er niet alleen om of je de vraag goed hebt maar ook hoe snel.  

Hoe werkt HOP!

Het aantal teams is het aantal inlogs. Je kan spelen van iedere plek over de wereld, de quiz is alleen wel in het Nederlands. Je gaat samen online met Zoom, Houseparty, Facetime, Skype etc. en je logt vanuit je computer in. Diegene die als eerste online inlogt is de quizmaster maar mocht je dit aan experts over willen laten kan dit ook! Je hebt 5 verschillende rondes met 10 vragen. Na elke vraag zie je hoeveel personen het correcte antwoord hebben gegeven en wie het snelst is krijgt de meeste punten. Per ronde zie je wie er aan kop staat voor die specifieke ronde en aan het eind zie je de uiteindelijke winnaar.

Haagse Online Pubquiz met Haagsche Croquetterij

Wil je niet alleen een leuke Pubquiz maar ook nog een heerlijke borrelbox ontvangen? Dat kan, meld het aantal borrelboxen aan en wij komen jouw borrelbox bezorgen in Den Haag. Dit doen we samen met Haagse ondernemer Tom de Heij. We starten 2 mei 2020 met de borrelboxen en bestel minimaal 2 dagen van te voren zodat wij het optijd voor de Pubquiz van start gaat kunnen leveren.
Samen slepen we elkaar door Coronacrisis heen. #samenhaags #houjehaags

 

 


Aantal personen
Vanaf 2 tot 1000
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes