Escape Room

Een Escape Room die overal op te bouwen is. Uniek en flexibel. Zorg dat je zo snel mogelijk de code kraakt! Zoek naar aanwijzingen, los puzzels en raadsels op, voltooi opdrachten, maar vooral… wees slim, creatief en werk samen.

Kan jij ontsnappen uit onze Escape Rooms?

Je zit samen met je team opgesloten in een kamer... om je heen zie je puzzels, cijfers, letters, raadsels en… 5 koffers. Deel je kennis, combineer elkaars kwaliteiten om uit de Escape Room te ontsnappen, want in je eentje lukt het niet. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale kist te openen. Niets is wat het lijkt, neem alles in de kamer goed in je op.... is dit een hint ? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat betekenen die cijfers achterop?

Communiceren en samenwerking is van cruciaal belang om het uiteindelijke doel te behalen. Na het spelen van dit spel weet je zeker dat je team hechter is geworden, er beter inzicht is verkregen in eigen manier van handelen inclusief dit van je team.  De Escape Room  onderscheidt zich ten opzichte van andere rooms omdat de room op iedere mogelijke locatie op te bouwen is. Een Escape Room kan worden gespeeld in een afgesloten ruimte vanaf 6 tot 25 personen, vraag naar de mogelijkheden mocht er een grotere groep zijn.

Ga samen de uitdaging aan en ontsnap voordat de tijd weg tikt en de uitkomst voor altijd een raadsel blijven...

De Escape Room zit niet alleen in Den Haag en Scheveningen maar kan dus overal mee naar toe genomen worden en uitgezet worden. Zo hebben we hem al op verschillende loaties mogen opbouwen; Circustheater Scheveningen, Strandtent De Staat, verschillende kantoorruimtes en kastelen door het land. 

Mobiele Escape Room: The Lab

Mobiele Escape Room: overal naar toe te rijden!Laat je opsluiten en zorg dat je zo snel mogelijk weer buiten staat. Deel je kennis, want in je eentje lukt het niet. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit. Niets is wat het lijkt! Waan jezelf in het atelier van Michelangelo, of in Einsteins woonkamer. Wees slim, creatief en werk vooral goed samen. Alleen dan heb je kans om te ontsnappen.

De mobiele Escape Room lijkt op de Escape Rooms die je wellicht al kent, alleen dan op wielen! Dus wil jij deze mobiele Escape Room op de parkeerplaats van jouw bedrijf? Zoek jij een leuke activiteit voor in de achtertuin tijdens de familieBBQ? Wil je escapen in die ene perfecte locatie die je hebt uitgezocht? Het kan allemaal en niets is te gek. 

De mobiele Escape Room is een ook een leuk winter event en kan ook perfect geplaatst worden op de kerstmarkt van kantoor of tijdens de kerstborrel. Vraag een offerte bij ons aan voor de prijzen. 

 

Andere activiteiten:

Agile Teambuilding Event
Office Games
Olympic Games
GPS-tocht

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.


Aantal personen
Vanaf 6 tot 25
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes