VR Room Den Haag - Scheveningen

Nieuwste rage van 2018 Virtual Reality (VR)! Beleef en ervaar het nieuwste (bedrijfs)uitje. Kies je eigen unieke beleving.

Wil je naar het heelal, op vakantie, scuba duiken of juist actief boksen in de ring, schommelen in een kerk, racen, reality gamen etc. Er zijn wel 30 mogelijkheden voor uitdagende Virtual Reality ervaring in Scheveningen en Den Haag maar ook op eigen locaties. Wil jij echt iets nieuws doen tijdens je bedrijfsuitje, boek dan de VR Room. Geniet van prachtige nieuwe ervaringen, speel samen of tegen elkaar en verleg je grenzen!

Wat is VR?
Virtual Reality - ook wel VR genoemd -is een technologie waarbij je een bril op je hoofd zet en jezelf in een andere wereld waant. Tegenwoordig hebben we brillen waarbij je 360 graden om je heen kan kijken en allen in 3D beleeft. 

Voor wie?
VR is voor iedereen leuk. Voor vrienden, voor collega's en voor kinderen. Wij worden geboekt als bedrijfsuitje, groepsuitje of familiefeest. Je kunt naar ons toekomen in Scheveningen maar wij kunnen ook naar jou toekomen. The VR Room levert een all-inclusive pakket om jouw bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest, teambuildingactiviteit of evenement tot een groot succes te maken. Verras je vrienden, kennissen of collega’s met een Virtual Reality Experience!

Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu 


Aantal personen
Vanaf 4 tot 250
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, minimale kosten bedragen €250,00 excl btw. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes