Gezond ontbijt, lunch en diner workshop

Lekker en gezond ontbijten, lunchen en dineren, maar wat dan wel? Voor gezonde en fitte medewerkers is er kennis nodig over o.a. gezonde voeding.

Fitte medewerkers krijg je niet vanzelf!

Veel mensen weten niet wat een gezond ontbijt, lunch of diner inhoud, hoe ze boodschappen moeten doen en behouden hun oude vertrouwde levensstijl. Wij geven kennis en inzicht in gezonde voeding per maaltijd met de juiste voedingsstoffen. 
Een inspirerende en vooral leuke workshop voor medewerkers die meer willen weten over voeding.

Vitplan (VITaliteitsplan)

A-Way Events & Wellness stelt VITplannen voor bedrijven samen a.d.h.v. Health Checks en Behoefte-inventarisatie. Op deze manier verminderen wij het verzuim en zorgen we voor vitale en blijmoedige medewerkers. In een desbetreffend Vitplan besteden wij aandacht vitaal leefpatroon, kennis naar een gezondere leefstijl en komen we in actie door middel van beweging. Mocht er interesse zijn in een VITplan neem dan contact met ons op, wij verzorgen ook losse workshops.

Workshop gezond ontbijt, lunch en diner

Tijdens de workshop ga je verschillende producten bekijken en vergelijken. Je leert welke voedingsstoffen in elke maaltijd terug moeten komen en wat wel en minder gezond voor je is. Daarbij komt ook op welke manier je beter inkopen kan doen in de supermarkt en weet je aan het einde van de workshop hoe je zelfstandig hiermee aan de slag kan en ontvang je een paar recepten van ons voor thuis.
De workshop duurt ongeveer 1,5 uur per maaltijd en kan verspreid worden over enkele weken of per kwartaal. Het maximaal aantal deelnemers per workshop is 20 personen. 

Bij interesse neem contact op via het contactformulier of stuur ons een mail naar info@a-wayevents.nl

 

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 20
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes